Bopp Packing Tape Adhesive Ing Jumbo Roll

Katrangan singkat:

BOPP Tape Jumbo Roll kasedhiya ing macem-macem Jembar lan Length minangka saben syarat saka klien kita.

Kita minangka pabrikan, kita nggawe film BOPP dhewe, lan kita duwe mesin lapisan sing paling maju, supaya kita bisa menehi gulungan bopp jumbo sing apik kanthi rega sing kompetitif.


Detail Produk

Rincian cepet

Bahan Polypropylene BOPP film OPP, dilapisi karo adhesive akrilik adhedhasar banyu,
kekandelan Saka 33mic nganti 65mic.Normal: 40mic, 45mic, 48mic, 50mic etc., utawa kaya sing dibutuhake
Jembar Kustomisasi minangka panyuwunan sampeyan
dawa Saka 10m nganti 8000m.Normal: 50m, 66m, 100m, 100y, 300m, 500m, 1000y etc., utawa kaya sing dibutuhake
Jinis Pita rame, bening kristal, logo merek cetak lsp.
warna Cetha, transparan, coklat, warni, lsp, utawa kaya sing dibutuhake
Dicithak Penawaran, bisa dicithak 1-6 warna campuran kanggo logo
MOQ 5-50CTNS gumantung ing jinis
Sertifikasi ISO9001:2008, SGS, BV etc.,
wektu pangiriman Gumantung ing jumlah, biasane 10-15 dina sawise simpenan ditampa
Istilah pembayaran: 30% simpenan sadurunge produksi, 70% marang salinan B/L.Nampa: T / T, L / C, Paypal, West Union lan liya-liyane.
Kemasan Biasane Packaging: 6rolls/shrink,36rolls/carton, 48rolls/carton 72rolls/carton.Special Packaging: Individual shrink, stick label, 1 roll with hand cutting machine

utawa kaya sing dibutuhake

Tampilan Detail Produk

Babagan perusahaan kita

Fujian Youyi Adhesive Tape Group didegaké ing Maret 1986, minangka supplier tape adesif terkemuka ing China.

1, Perusahaan kita duwe pengalaman 33 taun ing BOPP / Double sided / Masking / Duct / Washi tape.

2, Kita bisa kurban rega paling cukup lan kualitas banget.

3, Kita duwe kontrol kualitas dhuwur ing proses produksi, kita duwe sertifikasi ISO 9001: 2008 / ISO 14001

4, Kita bisa mbantu sampeyan nggawe produk.Kita duwe tim riset & pangembangan profesional.

5, Kita bisa menehi layanan sawise-sale sing apik kanggo mbantu ngatasi masalah.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan