Film Regangan Plastik Transparan / Ukuran Kustom Bungkus

Katrangan singkat:

Clear PE Stretch Film / Wrap, bisa digunakake kanggo pallet kemasan sadurunge mindhah, nyimpen, lan nglindhungi barang sampeyan.

Rong jinis beda: film mbungkus tangan lan film mbungkus mesin otomatis.

Kita minangka produsen, bisa menehi rega sing kompetitif.


Detail Produk

Struktur

Nggunakake bahan LLDPE (polietilena) kanggo nggawe film.Wis kekuatan bejat dhuwur, kekuatan tensile dhuwur lan transparan dhuwur.

图片19

Fectures

Elongation kuwat lan kekuatan tensile, awet, kualitas apik, transparan, lingkungan loropaken lan bisa didaur ulang.

1, Elongasi sing kuat nggawe film babagan film dawa kanthi dawa sing padha, bisa mbantu nyuda biaya.

2. Wis kateguhan dhuwur, ora gampang kanggo puncture utawa karusakan.

3, Film Stretch duwe Self-adhesive, lapisan siji nduweni adhesive sing apik, ikatan otomatis multi-lapisan nalika nduwurke tumpukan, bisa nduwurke tumpukan luwih tightly.

Aplikasi

Proteksi kanggo lembaran pangilon, lembaran plastik, lembaran aluminium, lembaran galvanis.Digunakake kanggo pallets mbungkus lan affixing nalika pangiriman, packing ngeculke lan produk cilik bebarengan.Iki minangka bahan pengepakan sing penting.

20

Parameter teknis

produk Ketebalan (mic) Bahan Lengthway Tensil Strength (mpa) Crosswise Tensile Strength (mpa) Lengthway Elongation ing break (%) Crosswise Elongation ing break (%) Unstretch Adhesion (N) 100% Stretch Adhesion (N)
Film Stretch Kab 20±2 LLDPE ≥25 ≥18 ≥350 ≥600 ≥2.5 ≥2.0

Rincian cepet

Ketebalan:20 mic, 25 mic

Jembar:25cm, 50cm, 100cm, 150cm

Istilah Pembayaran:L/CD/AD/PT/T

Panggonan Asal:China Fujian

Sertifikasi:CE Rohs

Wektu Pangiriman:Mangga hubungi kita kanggo njaluk informasi

Layanan:OEM, ODM, Customized

MOQ:Mangga hubungi kita kanggo njaluk informasi

Tampilan Detail Produk

Babagan perusahaan kita

Fujian Youyi Adhesive Tape Group didegaké ing Maret 1986, minangka supplier tape adesif terkemuka ing China.

1, Perusahaan kita duwe pengalaman 33 taun ing BOPP / Double sided / Masking / Duct / Washi tape.

2, Kita bisa kurban rega paling cukup lan kualitas banget.

3, Kita duwe kontrol kualitas dhuwur ing proses produksi, kita duwe sertifikasi ISO 9001: 2008 / ISO 14001

4, Kita bisa mbantu sampeyan nggawe produk.Kita duwe tim riset & pangembangan profesional.

5, Kita bisa menehi layanan sawise-sale sing apik kanggo mbantu ngatasi masalah.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan