Tape Isolasi Listrik PVC Multi-warna

Katrangan singkat:

Tape Listrik, Multi-Warna, Fleksibel, stretchable, becik kanggo ndandani elektronik, kode warna, identifikasi kabel lan kabel, Ikatan adesif sing kuat kanggo macem-macem permukaan lan bahan.

Kita minangka pabrikan, kita bisa nyuplai gulungan log tape listrik PVC.

 


Detail Produk

video

Struktur

Nggunakake film polyvinyl chloride (PVC) alus minangka pembawa lan lapisan kanthi adesif sensitif tekanan.

40

Adhesive:karet

warna:Abang, Kuning, Ijo, Ireng, Biru, Kuning/Ijo

lumahing:Glossy/Shinning, Matt (Kita bisa nyithak logo sampeyan ing tape PVC)

Ketebalan:120MIC-200MIC

Jembar:1.6CM-1.9CM;1250mm kanggo gulungan log

dawa:Miturut syarat pelanggan

Tipe:FR: tahan geni, NFR: ora tahan geni

PVC tap log gulungan listrik.

Fectures

Kanthi kinerja listrik lan alus banget, ora kena pengaruh akeh bahan kimia lan kelembapan, insulasi sing apik, tahan api. resistensi voltase, resistensi UV.

Aplikasi

Digunakake digunakake kanggo sabuk kabel terpadu, kabel listrik, proteksi insulasi, koil degaussing, kabel komunikasi.Kanggo koil kabel biasa, lan tujuan insulasi listrik umum liyane.

Ana limang alasan sampeyan milih produk listrik PVC:

1, Digawe dening bahan baku PVC kualitas dhuwur.

2, Tahan banyu sing apik, isih bisa njaga viskositas ing banyu.

3, kekuatan tarik dhuwur, bisa kebungkus tightly.

4, adhesion kuwat, insulasi apik.

5, lumahing banget Gamelan, lan ditutupi lim roto-roto.

41

Parameter teknis

produk Ketebalan (mic) Adhesive Backing Tack Awal (# tes bal) Adhesi Kulit (N/25mm) Kekuwatan Tarik (N/25mm) Elongation ing break (%) warna
Tape Listrik Kab 130±5 karet PVC ≥10 ≥3.5 ≥35 ≥150 PUTIH, Ireng, RED, KUNING, Ijo, BIRU

Rincian cepet

Istilah Pembayaran:L/CD/AD/PT/T
Panggonan Asal:China Fujian
Sertifikasi:CE Rohs
Wektu Pangiriman:Mangga hubungi kita kanggo njaluk informasi
Layanan:OEM, ODM, Customized
MOQ:Mangga hubungi kita kanggo njaluk informasi

Tampilan Detail Produk

Babagan perusahaan kita

Fujian Youyi Adhesive Tape Group didegaké ing Maret 1986, minangka supplier tape adesif terkemuka ing China.

1, Perusahaan kita duwe pengalaman 33 taun ing BOPP / Double sided / Masking / Duct / Washi tape.

2, Kita bisa kurban rega paling cukup lan kualitas banget.

3, Kita duwe kontrol kualitas dhuwur ing proses produksi, kita duwe sertifikasi ISO 9001: 2008 / ISO 14001

4, Kita bisa mbantu sampeyan nggawe produk.Kita duwe tim riset & pangembangan profesional.

5, Kita bisa menehi layanan sawise-sale sing apik kanggo mbantu ngatasi masalah.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan