Tape Adhesive Rubber Nature Masking Tujuan Umum

Katrangan singkat:

Tape masking tujuan umum digunakake kanggo lukisan, sealing, proyek dekorasi omah.Tape fleksibel, menehi perlindungan banget marang cat getihen nalika nglukis ing sekitar cetakan, saklar, soket, papan skirting lan kaca.Mbusak kanthi gampang kanthi tangan, ora ninggalake residu lengket.Tempel ing macem-macem permukaan sing resik lan garing.

Kita minangka pabrikan, bisa nyedhiyakake tape masking ing gulungan jumbo.


Detail Produk

video

Struktur

Tape masking tujuan umum nggunakake kertas krep minangka operator lan dilapisi karo adhesive sensitif tekanan.

图片5

Adhesive:Karet alam

Ketebalan:130mic-170mic

Kekuwatan Tarik (N/25mm):≥42

Elongation ing break:10-16

warna:Putih, Kuning Muda, Kuning Tua

Item No.:363A,355M,363M,363H,355MB.363MB

Ukuran produk:

(1) Jembaré gulungan Jumbo: 1270mm (bisa digunakake: 1250mm), 1250mm (bisa digunakake: 1220mm), 1020mm (bisa digunakake: 990mm)

(2) ukuran Cut: Minangka saben syarat customer

Fcetures

Adhesion sing kuat, keluwesan sing apik, tahan cuaca sing apik, ora ana sisa-sisa, tutup sing apik lan kemampuan protèktif.

Aplikasi

Masking tape cocok kanggo dekorasi omah, masking cat ing lawang, kemasan ringan, ndandani mobil, produksi bahan sepatu, perlindungan industri elektronik, bundling lan tabbing.Praktis kanggo aplikasi konstruksi, omah, kantor utawa industri.Iki digunakake digunakake ing jangkoan kanggo pamisahan warna nalika nggawe lukisan njero ruangan lan ruangan.

Parameter teknis

Konstruksi: aktivator permukaan / kertas krep / perekat karet pelarut
Kinerja:
Item Unit data Standar Tes
Total kekandelan μm 155±10 GB / T 7125-1999
Tack Awal (Tes Bola) Bal No. ≥ 8 GB / T 4852-2002
180 ° kulit adhesi (kanggo stainless steel) N/25 mm ≥ 6,5 GB / T 2792-1998
Daya tahan (kanggo baja tahan karat) Hrs. ≥ 3 GB / T 4851-1998
Kekuwatan tensile N/25 mm ≥ 50 GB / T 7753-1987
Elongation ing break % ≥14 GB / T 7753-1987
Resistance suhu 60-70 °C

 
Aplikasi:

Masker cat ing lawang, kemasan tugas ringan, bundling, nyekeli, splicing & Tabbing, lan aplikasi non-kritis liyane sing mbutuhake tape sensitif tekanan.

Warna: Natural White, Light Yellow, Dark Yellow
Ukuran produk:

(1) Ukuran Jumbo Roll:

(2) Ukuran potong:

 

1250mm (bisa digunakake: 1220mm) × 1800m, 1020mm (bisa digunakake: 990mm ) x 1800m

Minangka saben syarat customer

Tampilan Detail Produk

Babagan perusahaan kita

Fujian Youyi Adhesive Tape Group didegaké ing Maret 1986, minangka supplier tape adesif terkemuka ing China.

1, Perusahaan kita duwe pengalaman 33 taun ing BOPP / Double sided / Masking / Duct / Washi tape.

2, Kita bisa kurban rega paling cukup lan kualitas banget.

3, Kita duwe kontrol kualitas dhuwur ing proses produksi, kita duwe sertifikasi ISO 9001: 2008 / ISO 14001

4, Kita bisa mbantu sampeyan nggawe produk.Kita duwe tim riset & pangembangan profesional.

5, Kita bisa menehi layanan sawise-sale sing apik kanggo mbantu ngatasi masalah.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan