Tape Masking Tujuan Umum

  • General Purpose Masking Nature Rubber Adhesive Tape

    Tape Adhesive Rubber Nature Masking Tujuan Umum

    Tape masking tujuan umum digunakake kanggo lukisan, sealing, proyek dekorasi omah.Tape fleksibel, menehi perlindungan banget marang cat getihen nalika nglukis ing sekitar cetakan, saklar, soket, papan skirting lan kaca.Mbusak kanthi gampang kanthi tangan, ora ninggalake residu lengket.Tempel ing macem-macem permukaan sing resik lan garing.

    Kita minangka pabrikan, bisa nyedhiyakake tape masking ing gulungan jumbo.