Grup Pita Perekat Fujian YouYi

Swara 8000 karyawan trampil.Youyi saiki nglengkapi luwih saka 200 jalur produksi lapisan majeng, sing ngeyel supaya bisa dadi skala produksi paling gedhe ing industri iki ing China.Outlet pemasaran ing saindenging negoro entuk jaringan penjualan sing luwih kompetitif.
liyane
  • Our Service Concept

    Konsep Layanan Kita

    Ing konsep "Klien pisanan kanthi kerjasama win-win", kita janji bakal menehi nilai jangka panjang kanggo para pelanggan.
  • Our Philosophy

    Filosofi Kita

    "Slamet kanthi kualitas, golek pembangunan kanthi integritas"
    Kita pengin mbangun perusahaan abad-lawas.
  • Our Vision

    Visi Kita

    Dadi mitra sing setia kanggo pelanggan
    Dadi majikan sing paling apik kanggo karyawan kita
    Dadi merek sing dipercaya umum

Babagan awake dhewe

Youyi Group Didegake ing Maret 1986, Fujian Youyi Group minangka perusahaan modern kanthi akeh industri kalebu bahan kemasan, film, nggawe kertas lan industri kimia.Saiki, Youyi wis nggawe 20 basis produksi.Total tetanduran nutupi area 2,8 kilometer persegi kanthi luwih saka 8000 karyawan trampil.Youyi saiki nglengkapi luwih saka 200 jalur produksi lapisan majeng, sing ngeyel supaya bisa dadi skala produksi paling gedhe ing industri iki ing China.Outlet pemasaran ing saindenging negoro entuk jaringan penjualan sing luwih kompetitif.Youyi dhewe merek YOURIJIU wis sukses mlebu pasar internasional.

  • 1
  • 129
  • 3