Tape Fiberglass Kab

  • Durable Reinforced Fiberglass Adhesive Tape

    Tape Adhesive Fiberglass Dikuatake Awet

    Fiberglass Reinforced Tape duwe kekuatan tarik sing dhuwur, cocog kanggo mbungkus lan nguatake.Diformulasikan khusus kanggo manut macem-macem permukaan: kayu, plastik, logam, papan serat, lsp. Ideal kanggo pangopènan, mbungkus, sealing, mbenakake, patching lan nglindhungi.

    Kita duwe rong jinis: Fiberglass tape lan Fiberglass mesh tape.