Tape PVC Kab

  • PVC Warning Marking Safety Tape

    PVC Warning Marking Tape Safety

    Tape Safety Warning,Multi-Warna,Ideal kanggo Tembok, Lantai, Pipa lan Peralatan.Visibilitas Dhuwur - Werna padhang sing nyenengake ndadekake banget katon nalika mlebu ing wilayah sing mbebayani. Nduwe adesif sensitif tekanan.Dirancang kanggo aplikasi kanthi cepet ing permukaan sing resik lan garing.Iku mulet lan conforming watara malah ing lumahing sudhut mlengkung lan sudhut.

  • Multi-color  PVC Electrical Insulation Tape

    Tape Isolasi Listrik PVC Multi-warna

    Tape Listrik, Multi-Warna, Fleksibel, stretchable, becik kanggo ndandani elektronik, kode warna, identifikasi kabel lan kabel, Ikatan adesif sing kuat kanggo macem-macem permukaan lan bahan.

    Kita minangka pabrikan, kita bisa nyuplai gulungan log tape listrik PVC.

     

  • Waterproof Easy Tear Pvc Tape No Scissors Required No Residue After Use

    Waterproof Gampang Luh PVC Tape Ora Gunting Dibutuhake Ora Ampas Sawise Gunakake

    PVC tape luh gampang, lumahing katon kaya tape kain nanging bisa gampang ambruk mati, ora gunting dibutuhake. Cocog kanggo packaging lan sawetara industri elektronik, lan wis karakteristik ora ampas sawise nggunakake.

    Kita minangka pabrikan, bisa nyuplai tape luh PVC sing gampang ing gulungan jumbo.