PVC Warning Marking Tape Safety

Katrangan singkat:

Tape Safety Warning,Multi-Warna,Ideal kanggo Tembok, Lantai, Pipa lan Peralatan.Visibilitas Dhuwur - Werna padhang sing nyenengake ndadekake banget katon nalika mlebu ing wilayah sing mbebayani. Nduwe adesif sensitif tekanan.Dirancang kanggo aplikasi kanthi cepet ing permukaan sing resik lan garing.Iku mulet lan conforming watara malah ing lumahing sudhut mlengkung lan sudhut.


Detail Produk

video

Struktur

Nggunakake film polyvinyl chloride (PVC) alus minangka pembawa lan lapisan kanthi adesif sensitif tekanan.

warna:Kuning, ijo, biru, abang, ireng, kuning/ireng, putih/ijo, putih/abang

Adhesive:karet

Ketebalan:130MIC-170MIC

Jembar:48MM-1250MM

dawa:Miturut panjalukan pelanggan

42

Fectures

Fleksibilitas sing apik banget, tahan cuaca, identifikasi visual sing dhuwur, gampang luh, padhang mripat-keno.resistance nyandhang lumahing, duwe resistance anti-korosif, asam lan alkalin.

Aplikasi

Pita peringatan uga dikenal minangka: tape keamanan umum, tape lantai, tape zebra crossing, digunakake digunakake ing tandha bebaya obyek, stiker dekoratif, lantai (tembok) divisi regional lan produk sensitif elektrostatik utawa logo area anti-statis, sealing warning, Paket produk bebaya lan liya-liyane.

43

Parameter teknis

produk Ketebalan (mic) Adhesive Backing Tack Awal (# tes bal) Adhesi Kulit (N/25mm) Kekuwatan Tarik (N/25mm) Elongation ing break (%) warna
Tape Warning 140±5 karet PVC ≥16 ≥4.5 ≥65 ≥160 PUTIH, Ireng, ABANG, KUNING, Ijo, BIRU, KUNING / Ireng, ABANG / PUTIH, BIRU / PUTIH, Ijo / PUTIH

Rincian cepet

Istilah Pembayaran:L/CD/AD/PT/T
Panggonan Asal:China Fujian
Sertifikasi:CE Rohs
Wektu Pangiriman:Mangga hubungi kita kanggo njaluk informasi
Layanan:OEM, ODM, Customized
MOQ:Mangga hubungi kita kanggo njaluk informasi

Apa milih produk kita

1, lim karet, lapisan seragam, duwe adhesion kuwat

2, Adhesion tahan lama kanggo nggunakake maneh.

3, lumahing Gamelan lan kekandelan seragam.

4, Kanthi warna sing padhang, cocog kanggo pusat blanja lan tandha lemah gudang, kanggo misahake area tampilan.

5, Digawe saka bahan mentahan kualitas dhuwur, anti banyu lan Kelembapan-bukti.

Tampilan Detail Produk

Babagan perusahaan kita

Fujian Youyi Adhesive Tape Group didegaké ing Maret 1986, minangka supplier tape adesif terkemuka ing China.

1, Perusahaan kita duwe pengalaman 33 taun ing BOPP / Double sided / Masking / Duct / Washi tape.

2, Kita bisa kurban rega paling cukup lan kualitas banget.

3, Kita duwe kontrol kualitas dhuwur ing proses produksi, kita duwe sertifikasi ISO 9001: 2008 / ISO 14001

4, Kita bisa mbantu sampeyan nggawe produk.Kita duwe tim riset & pangembangan profesional.

5, Kita bisa menehi layanan sawise-sale sing apik kanggo mbantu ngatasi masalah.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan