Suhu dhuwur Silicone Karet Adhesive Masking Tape

Katrangan singkat:

Tape masking silikon suhu dhuwur, menehi pangayoman banget marang lukisan semprotan ing bahan sepatu kaya PU / PTR / PVC / EVA.

Kita minangka pabrikan, bisa nyedhiyakake tape masking silikon ing gulungan jumbo.


Detail Produk

video

Struktur

Nggunakake kertas krep minangka operator lan nutupi karo lim silikon.

图片17

Aplikasi

Utamane digunakake kanggo tutup cat sepatu PU / EVA (tahan suhu dhuwur), uga digunakake kanggo peralatan elektronik, cangkang kasus ing tutup cat suhu dhuwur, kanthi efektif bisa nyegah polusi permukaan.Uga ditrapake kanggo nglindhungi permukaan logam, plastik lan kaca saka goresan.

图片18

Fitur

Lumahing Gamelan, pliability apik, kekuatan adesif banget, resistance apik kanggo solvent lan lenga, ora ampas.

Parameter teknis

Item No. warna Adhesive Ketebalan (mic) Tack Awal(#bal baja) Kekuwatan Kulit ing 180 ° (N/25mm) Daya Tahan (Jam) Kekuwatan Tarik (N/25mm) Elongation (%)
628 Kuning cahya silikon 145±10 ≥18 ≥6.8 ≥4 ≥45 10-14
658 Kuning cahya silikon 140±10 ≥16 ≥6.5 ≥4 ≥45 10-14

Rincian cepet

Adhesive:silikon

warna:Kuning cahya

Ketebalan:135-150

Ukuran produk:

(1) Jembaré gulungan Jumbo: 1270mm (bisa digunakake: 1250mm), 1250mm (bisa digunakake: 1220mm),

1020mm (bisa digunakake: 990mm)

(2) ukuran Cut: Minangka saben syarat customer

Babagan perusahaan kita

Fujian Youyi Adhesive Tape Group didegaké ing Maret 1986, minangka supplier tape adesif terkemuka ing China.

1, Perusahaan kita duwe pengalaman 33 taun ing BOPP / Double sided / Masking / Duct / Washi tape.

2, Kita bisa kurban rega paling cukup lan kualitas banget.

3, Kita duwe kontrol kualitas dhuwur ing proses produksi, kita duwe sertifikasi ISO 9001: 2008 / ISO 14001

4, Kita bisa mbantu sampeyan nggawe produk.Kita duwe tim riset & pangembangan profesional.

5, Kita bisa menehi layanan sawise-sale sing apik kanggo mbantu ngatasi masalah.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan