Lem Karet Kuwat Self Adhesive Kraft Tape

Katrangan singkat:

Kraft Paper Tape, Self Adhesive Packing Paper Tape, digawe saka kertas kraft perlindungan lingkungan sing dilapisi lem karet alam. Bisa sobek nganggo tangan, ora perlu gunting.Lumahing Gamelan lan dikiataken nyegah abrasions lan goresan.Wis adhesion apik kanggo macem-macem jinis karton.

We offer tape kraft jinis normal lan banyu diaktifake kraft tape.We minangka pabrikan, bisa nyuplai tape kertas Kraft ing jumbo nggulung.


Detail Produk

Struktur

1, tape kraft Normal nggunakake kertas kraft dirilis minangka operator lan lapisan karo adesif sensitif tekanan.

37

Adhesive:Hot-melt, Solvent, Waterbased, banyu diaktifake

warna:kuning, putih, dicithak

Tipe:Tape kraft berlapis, tape kraft putih lan tape kraft sing dicithak

2, Tape kraft sing diaktifake banyu nggunakake kertas kraft minangka operator lan lapisan karo adesif pati.

Adhesive:Lem pati

warna:kuning

 

Fitur

Pita kraft Nduwe adhesi sing kuat, kekuatan tarik sing dhuwur, tahan cuaca, gampang sobek, ramah lingkungan lan bisa didaur ulang.

Aplikasi

Cocog kanggo jointing kertas, kothak sealing, bundling artikel, bagean mesin lan komponen etc.

Masking lan koreksi kesalahan tandha karton.Bundling bagean mesin lan komponen, ngresiki rambute sandhangan.

38

Parameter teknis

Item No. warna Adhesive Ketebalan (mic) Tack Awal Kekuwatan Kulit (N/25mm) Daya Tahan (Hr) Kekuwatan Tarik (N/25mm) Elongation ing break (%)
435-1 coklat Hotmelt 90±5 ≥10 ≥12 ≥3 ≥80 ≤6
432-2 coklat Hotmelt 125±5 ≥11 ≥14 ≥3 ≥80 ≤6
436 coklat Hotmelt 130±5 ≥12 ≥16 ≥3 ≥80 ≤6
437 coklat Hotmelt 140±5 ≥13 ≥18 ≥3 ≥80 ≤6
438 Putih Hotmelt 125±5 ≥14 ≥14 ≥3 ≥80 ≤6
439 coklat Hotmelt 140±5 ≥15 ≥14 ≥3 ≥80 ≤6
400H coklat karet 130±5 ≥16 ≥10 ≥2 ≥80 ≤6
400-1 coklat karet 140±5 ≥12 ≥10 ≥2 ≥80 ≤6
KT-02 (Banyu diaktifake) coklat Banyu adhedhasar 125±5 - - - ≥80 ≤6
Tetembungane Data ing ndhuwur adhedhasar nilai tes rata-rata, mung kanggo pilihan produk, ora kanggo tujuan inspeksi

Rincian cepet

Istilah Pembayaran:L/CD/AD/PT/T
Panggonan Asal:China Fujian
Sertifikasi:CE Rohs
Wektu Pangiriman:Mangga hubungi kita kanggo njaluk informasi
Layanan:OEM, ODM, Customized
MOQ:Mangga hubungi kita kanggo njaluk informasi

Tampilan Detail Produk

Babagan perusahaan kita

Fujian Youyi Adhesive Tape Group didegaké ing Maret 1986, minangka supplier tape adesif terkemuka ing China.

1, Perusahaan kita duwe pengalaman 33 taun ing BOPP / Double sided / Masking / Duct / Washi tape.

2, Kita bisa kurban rega paling cukup lan kualitas banget.

3, Kita duwe kontrol kualitas dhuwur ing proses produksi, kita duwe sertifikasi ISO 9001: 2008 / ISO 14001

4, Kita bisa mbantu sampeyan nggawe produk.Kita duwe tim riset & pangembangan profesional.

5, Kita bisa menehi layanan sawise-sale sing apik kanggo mbantu ngatasi masalah.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan