Heavy Tape Anti Slip Tape Gesekan Tinggi

Katrangan singkat:

Tape anti slip tugas abot, non slip, pita perekat gesekan dhuwur. Bisa nempel ing undhak-undhakan, tangga, tangga utawa lumahing lunyu liyane kanggo nyegah slipping. lan kaca.


Detail Produk

Struktur

Film PVC utawa PET minangka backing, jas karo aluminium oksida ing sisih siji, lim akrilik solvent ing sisih liyane, kertas putih minangka liner.

Fectures

Nyegah slipping, anti banyu, self adhesive kuwat, gampang kanggo Cut, njero ruangan & njaba, pangayoman lingkungan.

Aplikasi

Digunakake kanggo nyegah slip lan lelungan ing Lantai, undhak-undhakan, slope, mesin lan kendaraan bermotor, pawon lan kantin, nyegah kacilakan tergelincir, ndandani lantai sing lancar, udan, lengo lan greasy, demarkasi non-slip.

Rincian cepet

Adhesive:Waterbased, Solvent
Istilah Pembayaran:L/CD/AD/PT/T
Panggonan Asal:China Fujian
Sertifikasi:CE Rohs
Wektu Pangiriman:Mangga hubungi kita kanggo njaluk informasi
Layanan:OEM, ODM, Customized
MOQ:Mangga hubungi kita kanggo njaluk informasi

Tampilan Detail Produk

Paramèter

图片8

Adhesive:Waterbased, Solvent

Istilah Pembayaran:L/CD/AD/PT/T

Panggonan Asal:China Fujian

Sertifikasi:CE Rohs

Wektu Pangiriman:Mangga hubungi kita kanggo njaluk informasi

Layanan:OEM, ODM, Customized

MOQ:Mangga hubungi kita kanggo njaluk informasi

Babagan perusahaan kita

Fujian Youyi Adhesive Tape Group didegaké ing Maret 1986, minangka supplier tape adesif terkemuka ing China.

1, Perusahaan kita duwe pengalaman 33 taun ing BOPP / Double sided / Masking / Duct / Washi tape.

2, Kita bisa kurban rega paling cukup lan kualitas banget.

3, Kita duwe kontrol kualitas dhuwur ing proses produksi, kita duwe sertifikasi ISO 9001: 2008 / ISO 14001

4, Kita bisa mbantu sampeyan nggawe produk.Kita duwe tim riset & pangembangan profesional.

5, Kita bisa menehi layanan sawise-sale sing apik kanggo mbantu ngatasi masalah.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan