Fleksibel General Purpose Cloth Tape Multi-color Duct Tape

Katrangan singkat:

Tugas abot, Fleksibel, Ora Sisa, Bisa sobek vertikal kanthi tangan.- kanggo Repair Do-It-Yourself, Industrial, Professional Use.Ikatan adesif sing kuat kanggo macem-macem permukaan lan bahan.Becik kanggo ndandani suntingan, patching, packaging, bundling etc. Kita bisa nyedhiyani duct tape jumbo gulungan.


Detail Produk

video

Struktur

Nggunakake kain serat tekstil minangka operator lan lapisan kanthi adesif sensitif tekanan.

图片1

Fitur

Adhesion kuwat, resistance tuwa, gampang luh lan resistance tensile, resistance kanggo lilin lenga, anticorrosive, belongs kanggo tape adesif insulative.

图片2

Aplikasi

Digunakake kanthi akeh ing panyegelan pengepakan, bundling, jahitan, bahan insulasi termal, fiksasi sendi karpet, kabel, industri listrik dll.

Parameter teknis

Item No

 

Adhesive kekandelan

(mic)

Tack Awal

(#bal baja)

Kekuwatan Peel

(N/25 mm)

Daya Tahan (Jam)

bolong

werna-werna
530A Hotmelt

200±10

≥12

≥10

≥2

50

Abang / Kuning / Biru / Ireng / Putih / Silver Grey / Ijo / Coklat

530B Hotmelt

220±10

≥14

≥14

≥2

70

Abang / Kuning / Biru / Ireng / Putih / Silver Grey / Ijo / Coklat

Rincian cepet

BACKING KAIN POLYESTER
LIM PANAS LELEH
MESH 50/70 MESH
WARNA COKLAT/PERAK/PUTIH/IREH/Ijo/Abang/

KUNING/BIRU...

CUT ROLL jembaré SESUAI SEPERTI PANJENENGAN .
CUT ROLL LENGTH 10M/50M/100M...
UKURAN JUMBO ROLL 1040MM (1020MM bisa digunakake) * 1000M

Babagan perusahaan kita

Fujian Youyi Adhesive Tape Group didegaké ing Maret 1986, minangka supplier tape adesif terkemuka ing China.

1, Perusahaan kita duwe pengalaman 33 taun ing BOPP / Double sided / Masking / Duct / Washi tape.

2, Kita bisa kurban rega paling cukup lan kualitas banget.

3, Kita duwe kontrol kualitas dhuwur ing proses produksi, kita duwe sertifikasi ISO 9001: 2008 / ISO 14001

4, Kita bisa mbantu sampeyan nggawe produk.Kita duwe tim riset & pangembangan profesional.

5, Kita bisa menehi layanan sawise-sale sing apik kanggo mbantu ngatasi masalah.

Video produk


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan