Transparan Pre-Taped Covering Masking Film Tape Proteksi lumahing

Katrangan singkat:

Pra-taped

Masking Film Protection Covering Tape, digunakake kanggo cat mobil, perabotan lan perlindungan listrik.Pre-Taped

film masking bisa nyegah Perkakas kluwarga lan Furnitur saka bledug lan Paint sak hiasan ngarep utawa lukisan.Uga bisa digunakake minangka tutup bledug mobil, film pelindung cat semprotan mobil.


Detail Produk

Struktur

Nggunakake film PE minangka operator lan compounding masking tape utawa washi tape ing sisih.

4

Adhesive: karet, waterbased

Fitur

Lumahing anti-wrapping, anti-permeabilitas, resistance panas, adhesion apik, ditrapake kanggo area gedhe saka lukisan, sifat kanggo logam, lantai plastik, tembok, etc.

Aplikasi

Utamane digunakake ing mobil, kapal, sepur, taksi, produk furnitur, lukisan dekorasi njero ruangan supaya ora ana pewarnaan.

Parameter teknis

produk Ketebalan Tape (mic) Ketebalan Film (mic) Jembaré Film (mm) Adhesive Kekuwatan Kulit (N/25mm) Tack Awal (No. bal) Daya Tahan (Hr) Aplikasi
Masking Taped Covering Film 150±10 15 550/1100 Karet Alam ≥6 ≥10 ≥2 Lukisan panutup
Washi tape Covering Film 95±10 15 550/1100 Akrilik Water Based ≥4.5 ≥10 ≥8 Lukisan panutup

Rincian cepet

Istilah Pembayaran:L/CD/AD/PT/T
Panggonan Asal:China Fujian
Sertifikasi:CE Rohs
Wektu Pangiriman:Mangga hubungi kita kanggo njaluk informasi
Layanan:OEM, ODM, Customized
MOQ:Mangga hubungi kita kanggo njaluk informasi

Tampilan Detail Produk

Babagan perusahaan kita

Fujian Youyi Adhesive Tape Group didegaké ing Maret 1986, minangka supplier tape adesif terkemuka ing China.

1, Perusahaan kita duwe pengalaman 33 taun ing BOPP / Double sided / Masking / Duct / Washi tape.

2, Kita bisa kurban rega paling cukup lan kualitas banget.

3, Kita duwe kontrol kualitas dhuwur ing proses produksi, kita duwe sertifikasi ISO 9001: 2008 / ISO 14001

4, Kita bisa mbantu sampeyan nggawe produk.Kita duwe tim riset & pangembangan profesional.

5, Kita bisa menehi layanan sawise-sale sing apik kanggo mbantu ngatasi masalah.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan