PVC Warning Tape

  • PVC Warning Marking Safety Tape

    PVC Warning Marking Tape Safety

    Tape Safety Warning,Multi-Warna,Ideal kanggo Tembok, Lantai, Pipa lan Peralatan.Visibilitas Dhuwur - Werna padhang sing nyenengake ndadekake banget katon nalika mlebu ing wilayah sing mbebayani. Nduwe adesif sensitif tekanan.Dirancang kanggo aplikasi kanthi cepet ing permukaan sing resik lan garing.Iku mulet lan conforming watara malah ing lumahing sudhut mlengkung lan sudhut.