Babagan awake dhewe

Fujian Youyi Adhesive Tape Group Co., Ltd.

Babagan awake dhewe

11

Youyi Group Didegake ing Maret 1986, Fujian Youyi Group minangka perusahaan modern kanthi akeh industri kalebu bahan kemasan, film, nggawe kertas lan industri kimia.Saiki, Youyi wis netepake 20 basis produksi ing Fujian, Shaanxi, Sichuan, Hubei, Yunnan, Liaoning, Anhui, Guangxi, Jiangsu lan panggonan liyane.Total tetanduran nutupi area 2,8 kilometer persegi kanthi luwih saka 8000 karyawan trampil.Youyi saiki nglengkapi luwih saka 200 jalur produksi lapisan majeng, sing ngeyel supaya bisa dadi skala produksi paling gedhe ing industri iki ing China.Outlet pemasaran ing saindenging negoro entuk jaringan penjualan sing luwih kompetitif.Youyi dhewe merek YOURIJIU wis sukses mlebu pasar internasional.Seri produk kasebut dadi penjual panas lan entuk reputasi apik ing Asia Tenggara, Timur Tengah, Eropa lan Amerika, nganti 80 negara lan wilayah.

+
Taun Pengalaman
+
Negara lan Wilayah
+
Lini Produksi
+
Karyawan Trampil

Visi Perusahaan

Swara telung puluh taun, Youyi tetep karo tujuan nggawe "mbangun perusahaan lawas abad".Kanthi tim manajemen sing berpengalaman wis nggawe dhasar sing kuat kanggo pembangunan sing lestari.Youyi ora mung aktif melu amal utawa layanan umum kanggo entuk manfaat kanggo masyarakat lokal, nanging uga ndadekake ekonomi lan lingkungan koordinasi ing sawijining perusahaan, lan manunggal keuntungan ekonomi, keuntungan lingkungan lan keuntungan sosial bisa digayuh.Youyi nandur modal ing peralatan produksi kelas siji, fokus ing latihan personel trampil lan terus nambah lan ngoptimalake proses manajemen.Ing konsep "Klien pisanan kanthi kerjasama win-win", kita janji bakal menehi nilai jangka panjang kanggo para pelanggan kanthi ngembangake pasar gedhe lan ningkatake hubungan pelanggan sing kuwat. kapercayan saka kemitraan kita. Ing wektu sing padha, Youyi wis diakoni sacara luas dening pasar, dadi bintang super ing industri pita perekat Cina.

11
c103_副本
c103_副本
c103_副本

Sertifikat Lan Kehormatan

Youyi netepi prinsip tumindak bisnis, "urip kanthi kualitas lan berkembang kanthi integritas", tansah ngetrapake kabijakan kualitas "inovasi lan owah-owahan, pragmatis lan refinement", kanthi temen-temen ngetrapake sistem manajemen ISO9001 lan ISO14001, lan mbangun merek kanthi ati-ati.Sajrone pirang-pirang taun, Youyi wis dianugerahi "Merek Dagang sing misuwur ing China", "Produk Merek Fujian Terkenal", "Perusahaan Teknologi Tinggi", "Perusahaan Ilmu lan Teknologi Fujian", "Perusahaan Utama Pengemasan Fujian", "Model Industri Pita Perekat China". Enterprises" lan gelar kehormatan liyane.