Bopp Tape Jumbo Roll

  • Bopp Packing Adhesive Tape In Jumbo Roll

    Bopp Packing Tape Adhesive Ing Jumbo Roll

    BOPP Tape Jumbo Roll kasedhiya ing macem-macem Jembar lan Length minangka saben syarat saka klien kita.

    Kita minangka pabrikan, kita nggawe film BOPP dhewe, lan kita duwe mesin lapisan sing paling maju, supaya kita bisa menehi gulungan bopp jumbo sing apik kanthi rega sing kompetitif.