Pita Kertas Kraft

  • Strong Rubber Glue Self Adhesive Kraft Paper Tape

    Lem Karet Kuwat Self Adhesive Kraft Tape

    Kraft Paper Tape, Self Adhesive Packing Paper Tape, digawe saka kertas kraft perlindungan lingkungan sing dilapisi lem karet alam. Bisa sobek nganggo tangan, ora perlu gunting.Lumahing Gamelan lan dikiataken nyegah abrasions lan goresan.Wis adhesion apik kanggo macem-macem jinis karton.

    We offer tape kraft jinis normal lan banyu diaktifake kraft tape.We minangka pabrikan, bisa nyuplai tape kertas Kraft ing jumbo nggulung.