Kabar

  • Kene Kabeh Tape sing Dipengini

    Ing urip biasa, regane tape diwatesi kanggo "adhesi barang", lan bisa uga dikurangi amarga viskositas ora cukup kanggo entuk efek sing dikarepake.Nanging ing industri beda, kita ing macem-macem jinis tape bisa nggawe tandha ing donya siji.Apa jenis tape ...
    Waca liyane
  • Apa Bangunan Sendi Kecantikan Perlu Masking Tape?

    Fujian YOUYI Tape wis fokus ing mbangun tape masking jahitan kaendahan kanggo 30 taun.Tape masking utamane digawe saka kertas masking lan lem sensitif tekanan.Kertas masking dilapisi karo adesif sensitif tekanan, lan sisih liyane dilapisi bahan anti lengket.Lan mbak...
    Waca liyane
  • Kepiye Pilih Tape Listrik PVC?

    Kepiye cara milih spesifikasi tape listrik PVC? Spesifikasi saben pabrikan merek beda-beda;specifications diprodhuksi beda.Dawane tape listrik umume 10 yard lan 20 yard, lan ambane konvensional yaiku 18mm lan 20mm.Nalika tuku tape listrik ...
    Waca liyane
  • Apa sing diarani pita perekat?

    Ing taun 1928 ing St. Paul, Minnesota, Richard Drew nyipta tape Scotch.Tape bisa dipérang dadi tape suhu dhuwur, tape pindho sisi, insulating tape, tape khusus, meksa-sensitif tape, lan die-nglereni tape miturut fungsi sawijining.Fungsi sing beda-beda cocog kanggo industri sing beda-beda ...
    Waca liyane
  • Tape Listrik Kab

    Tape Listrik Kab

    Jeneng lengkap tape listrik yaiku pita perekat insulasi listrik polivinil klorida, lan sawetara wong nyebat pita insulasi listrik utawa pita insulasi.introduksi dhasar Disingkat minangka: PVC tape listrik, PVC tape, etc. Nduweni jampel apik, resistance semangat, resistance voltase, c...
    Waca liyane
  • Kanggo Apa Covering Tape?

    Panutup Tape, jinis produk panutup, utamané digunakake kanggo nutupi Paint, nutupi Paint lan dekorasi interior nalika nglukis mobil, kapal, sepur, taksi, Furnitur, etc. Miturut proses Manufaktur produk, lingkungan suhu Paint sawise uyuh. beda...
    Waca liyane
  • Tas PP sing bisa didaur ulang saka Innovia Films kanggo merek cemilan Jerman Wildcorn

    Kanggo cemilan popcorn sing dipanggang, Wildcorn sing berbasis ing Berlin nggunakake film polipropilena laminasi multilayer kanthi penghalang dhuwur sing bisa didaur ulang ing negara kanthi infrastruktur daur ulang kanggo nampa materi kasebut.Produsen cemilan Jerman Wildcorn wis ngeculake 100% kemasan sing bisa didaur ulang kanggo macem-macem organ Wildcorn ...
    Waca liyane
  • Sawetara Tips kanggo Mbukak Kaleng Gampang

    Sawetara Tips kanggo Mbukak Kaleng Gampang

    Apa tutupe kenceng banget kanggo mbukak?Tips iki nggawe bocah gampang nyopot.Ing padintenan, akeh panganan sing dikemas ing toples kaca, kayata saus daging sapi, persik kuning kaleng lan liya-liyane. Iki pancen enak, nanging kanggo nambah umur beting panganan kaleng, hawa ing njero divakum, banjur ro.. .
    Waca liyane
  • Ngadeg Ngarep |Artefak Panyimpenan, Universal Kuwat Nano Double-sisi Adhesive

    Ngadeg Ngarep |Artefak Panyimpenan, Universal Kuwat Nano Double-sisi Adhesive

    Nalika nerangake panyimpenan, alat panyimpenan sing paling gampang sing dipikirake saben wong yaiku macem-macem kothak panyimpenan, lemari panyimpenan, kothak panyimpenan, lan liya-liyane bisa digandhengake karo rod teleskopik multi-tujuan.Nyatane, ing urip, akeh gadget sing pinter.Kanggo sing durung kenal...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2