Pita Listrik PVC

  • Multi-color  PVC Electrical Insulation Tape

    Tape Isolasi Listrik PVC Multi-warna

    Tape Listrik, Multi-Warna, Fleksibel, stretchable, becik kanggo ndandani elektronik, kode warna, identifikasi kabel lan kabel, Ikatan adesif sing kuat kanggo macem-macem permukaan lan bahan.

    Kita minangka pabrikan, kita bisa nyuplai gulungan log tape listrik PVC.