Tape Tujuan Khusus

  • Durable Reinforced Fiberglass Adhesive Tape

    Tape Adhesive Fiberglass Dikuatake Awet

    Fiberglass Reinforced Tape duwe kekuatan tarik sing dhuwur, cocog kanggo mbungkus lan nguatake.Diformulasikan khusus kanggo manut macem-macem permukaan: kayu, plastik, logam, papan serat, lsp. Ideal kanggo pangopènan, mbungkus, sealing, mbenakake, patching lan nglindhungi.

    Kita duwe rong jinis: Fiberglass tape lan Fiberglass mesh tape.

  • Heavy duty Anti Slip Tape High Friction Adhesive Tape

    Heavy Tape Anti Slip Tape Gesekan Tinggi

    Tape anti slip tugas abot, non slip, pita perekat gesekan dhuwur. Bisa nempel ing undhak-undhakan, tangga, tangga utawa lumahing lunyu liyane kanggo nyegah slipping. lan kaca.