Pitakonan

Pitakonan 1: Apa rega sampeyan?

Jawaban: Rega kita gumantung saka rega bahan mentah lan tarif. Kita bakal ngirim rega tanpa tanggal sawise takon sampeyan.

Pitakonan 2: Apa sampeyan duwe MOQ winates?

Jawaban: MOQ kanggo macem-macem produk beda.Hubungi kita sadurunge nggawe pesenan.

Pitakonan 3: Apa wektu timbal?

Wangsulan: contone: 7 dina.Produksi massal: 15-30 dina.

Pitakonan 4: Apa jenis pembayaran sing sampeyan ndhukung?

Wangsulan: L/CD/AD/PT/T
Sampeyan bisa nggawe pembayaran menyang akun bank kita 30% simpenan ing advance, imbangan 70% marang salinan B/L.

Pitakonan 5: Apa sampeyan bisa nyedhiyakake dokumentasi sing relevan?

Wangsulan: Ya, kita bisa nyedhiyakake paling akeh dokumentasi kalebu Sertifikat Asal, Formulir E, lan dokumen ekspor liyane sing dibutuhake.

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?