Waterproof Gampang Luh PVC Tape Ora Gunting Dibutuhake Ora Ampas Sawise Gunakake

Katrangan singkat:

PVC tape luh gampang, lumahing katon kaya tape kain nanging bisa gampang ambruk mati, ora gunting dibutuhake. Cocog kanggo packaging lan sawetara industri elektronik, lan wis karakteristik ora ampas sawise nggunakake.

Kita minangka pabrikan, bisa nyuplai tape luh PVC sing gampang ing gulungan jumbo.


Detail Produk

Struktur

Variabilitas iklim sing apik, kekuatan adesif, kelenturan sing apik tanpa residu.

Adhesive:karet

warna:coklat

39

Fectures

Gampang luh tanpa ampas, adhesion kuwat lan kekuatan tarik dhuwur, tahan cuaca lan banyu.

Aplikasi

Nyingkiri wornout saka lumahing kayu nalika panel ana ing produksi lan transportasi.Nglindhungi lumahing Furnitur,speaker,bahan shoes,supaya nyandhang lan ngurangi konsumsi materi.

Ana limang alasan sampeyan milih tape PVC luh sing gampang:

1. Nduweni adhesion kuwat.

2. Lumahing belang duwe fungsi tahan skid.

3. Kekuwatan tensile dhuwur lan anti banyu.

4. Ora ana warping, tahan cuaca sing kuwat

5. Ora ana Gunting sing dibutuhake, ora ana residu sawise digunakake.

Parameter teknis

produk Ketebalan (mic) Backing Tack Awal (# tes bal) Adhesi Kulit (N/25mm) Kekuwatan Tarik (N/25mm) Elongation ing break (%) warna Suhu ℃
Tape PVC gampang nyuwek 140±5 PVC ≥8 ≥3.5 ≥45 ≤100 coklat -2~65

Rincian cepet

Istilah Pembayaran:L/CD/AD/PT/T
Panggonan Asal:China Fujian
Sertifikasi:CE Rohs
Wektu Pangiriman:Mangga hubungi kita kanggo njaluk informasi
Layanan:OEM, ODM, Customized
MOQ:Mangga hubungi kita kanggo njaluk informasi

Tampilan Detail Produk

Babagan perusahaan kita

Fujian Youyi Adhesive Tape Group didegaké ing Maret 1986, minangka supplier tape adesif terkemuka ing China.

1, Perusahaan kita duwe pengalaman 33 taun ing BOPP / Double sided / Masking / Duct / Washi tape.

2, Kita bisa kurban rega paling cukup lan kualitas banget.

3, Kita duwe kontrol kualitas dhuwur ing proses produksi, kita duwe sertifikasi ISO 9001: 2008 / ISO 14001

4, Kita bisa mbantu sampeyan nggawe produk.Kita duwe tim riset & pangembangan profesional.

5, Kita bisa menehi layanan sawise-sale sing apik kanggo mbantu ngatasi masalah.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan