Tape Washi Multi-warna Dicetak Custom

Katrangan singkat:

Tape washi multi warna, kanggo tujuan DIY, bisa nyuwek nganggo tangan, ora ana gunting sing dibutuhake.


Detail Produk

Struktur

Nggunakake kertas washi minangka pembawa lan lapisan kanthi adesif sensitif tekanan.

21

Fectures

Adhesion awal sing apik, kekuatan adesif tengah, daya tahan sing apik, pliability banget lan cocok kanggo permukaan sing paling lancar, permukaan sing mlengkung lan sudhut, ora ana residu.

Aplikasi

Washi tape biasane karo werna lan pola beda, supaya digunakake digunakake kanggo hiasan lan DIY waé.

1,Bisa digunakake kanggo dekorasi omah, kayata dekorasi vas, minangka pigura foto, lan wallpaper.

2, Bisa digunakake minangka tetenger kanggo notebook utawa digunakake kanggo nggawe jurnal pribadi.

3, Uga bisa digunakake minangka tape sealing kanggo bingkisan cilik.

4,Sampeyan bisa nulis ing tape washi, supaya bisa digunakake kanggo menehi tandha.

22
23

Parameter teknis

Item No.

Suhu sing ditrapake

 

Adhesive

kekandelan

(mic)

Tack Awal

(#bal baja)

Kekuwatan Peel

(N/25 mm)

Daya Tahan (Jam)

Kekuwatan Tensile

(N/25 mm)

 

Elongation (%)

7288 130 ℃ Water Based

95±5

≥10

≥4.5

≥15

 

≥75

 

≥8

7688 130 ℃ Pelarut

100±5

≥10

≥3.0

≥5

≥75

≥8

7988 130 ℃ Pelarut

100±5

≥14

≥3.0

≥5

≥75

≥8

Tampilan Detail Produk

Babagan perusahaan kita

Fujian Youyi Adhesive Tape Group didegaké ing Maret 1986, minangka supplier tape adesif terkemuka ing China.

1, Perusahaan kita duwe pengalaman 33 taun ing BOPP / Double sided / Masking / Duct / Washi tape.

2, Kita bisa kurban rega paling cukup lan kualitas banget.

3, Kita duwe kontrol kualitas dhuwur ing proses produksi, kita duwe sertifikasi ISO 9001: 2008 / ISO 14001

4, Kita bisa mbantu sampeyan nggawe produk.Kita duwe tim riset & pangembangan profesional.

5, Kita bisa menehi layanan sawise-sale sing apik kanggo mbantu ngatasi masalah.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan