BOPP Adhesive Stationery Tape kanggo Kantor lan Sekolah

Katrangan singkat:

Kualitas apik, Tape Transparan Kabeh-Tujuan kanggo Kantor, Omah lan Sekolah. Bisa nutup amplop, ndandani dokumen utawa kertas, ngemas hadiah utawa barang sing entheng.Jembar lan dawane bisa disesuaikan.


Detail Produk

Struktur

Pita pengepakan alat tulis Bopp digawe saka film Bopp sing dilapisi karo perekat adhedhasar banyu Akrilik.Biasane nganggo inti plastik.

图片14

Fitur

BOPP dilapisi karo lim penet-sensitif, ekonomi, trep. Biasane digunakake minangka alat tulis kantor.
Ketebalan:biasane 46 - 55 mic utawa minangka panyuwunan klien
Jembar:9, 10, 11, 12, 17, 18 mm
dawa:minangka panyuwunan klien
Jembar lan Dawane bisa disesuaikan

Aplikasi

Utamane digunakake ing paket tugas entheng .Cocok kanggo kluwarga, kantor lan lingkungan mung.

Uga digunakake kanggo mbenakake hadiah, dekorasi strapping lan bundling.Protection kanggo dokumenter lan sealing.

Parameter teknis

produk Backing Adhesive kekandelan

(mic)

Tack Awal

(#bal baja)

Kekuwatan Peel

(N/25 mm)

Daya Tahan (Jam)

Kekuwatan Tensile

(N/25 mm)

Elongation (%)
Tape Alat Tulis Film BOPP Akrilik Water Based

50

≥13

≥5

≥24

 

≥75

 

100-180

Tampilan Detail Produk

Babagan perusahaan kita

Fujian Youyi Adhesive Tape Group didegaké ing Maret 1986, minangka supplier tape adesif terkemuka ing China.

1, Perusahaan kita duwe pengalaman 33 taun ing BOPP / Double sided / Masking / Duct / Washi tape.

2, Kita bisa kurban rega paling cukup lan kualitas banget.

3, Kita duwe kontrol kualitas dhuwur ing proses produksi, kita duwe sertifikasi ISO 9001: 2008 / ISO 14001

4, Kita bisa mbantu sampeyan nggawe produk.Kita duwe tim riset & pangembangan profesional.

5, Kita bisa menehi layanan sawise-sale sing apik kanggo mbantu ngatasi masalah.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan