Multi-werna Masking Tape Rainbow Labeling Tape Guru Tape

Katrangan singkat:

Tape masking warna, kaset label pelangi, bisa digunakake kanggo menehi label lan dekorasi kelas lan menehi tandha barang ing laboratorium utawa papan liyane.

Kita minangka pabrikan, bisa nyedhiyakake gulungan jumbo tape masking.


Detail Produk

video

Struktur

Tape masking multi-werna nggunakake kertas krep multi-warna minangka operator lan lapisan kanthi adesif sensitif tekanan.

图片3

Fectures

Variabilitas iklim sing apik, kekuwatan kekuatan sing apik, nglindhungi lan nglindhungi permukaan.

Aplikasi

Umume digunakake ing lukisan njero ruangan, pengepakan tugas ringan lan ndandani papan sirkuit, lsp.

Parameter teknis

Item No. warna Adhesive Ketebalan (mic) Tack Awal(#bal baja) Kekuwatan Kulit (N/25mm) Daya Tahan (Jam) Kekuwatan Tarik (N/25mm) Elongation (%)
363H Abang / Kuning / Biru / Ijo / Ireng Karet Alam 150±10 ≥10 ≥7 ≥3 ≥42 10-14

Rincian cepet

Nomer Model:YY-9851
Adhesive:Karet, karet
Sisih adhesive:Sisi Tunggal
Tipe Adhesive:Tekanan Sensitif, Banyu Diaktifake
Desain Printing:Nawakake Printing
Bahan:kertas krep
Fitur:anti banyu
Gunakake:Masking, lukisan, nutupi
bahan backing:kertas krep
kekandelan:135mic-140mic

Tahan suhu:-30-130 ℃
180 ° kulit adhesi (kanggo stainless steel):≥8 (N/25mm)
Kekuwatan tarik:65 (N/25 MM)
dawa:10m-1800m
Kapabilitas sumber:100000 Roll / Rolls saben paket Day minangka panyuwunan
Rincian kemasan:Shrink pack, paket umum, paket individu, Fujian Yourijiu Masking Paper Adhesive Tape
Pelabuhan:Fuzhou

Tampilan Detail Produk

Babagan perusahaan kita

Fujian Youyi Adhesive Tape Group didegaké ing Maret 1986, minangka supplier tape adesif terkemuka ing China.

1, Perusahaan kita duwe pengalaman 33 taun ing BOPP / Double sided / Masking / Duct / Washi tape.

2, Kita bisa kurban rega paling cukup lan kualitas banget.

3, Kita duwe kontrol kualitas dhuwur ing proses produksi, kita duwe sertifikasi ISO 9001: 2008 / ISO 14001

4, Kita bisa mbantu sampeyan nggawe produk.Kita duwe tim riset & pangembangan profesional.

5, Kita bisa menehi layanan sawise-sale sing apik kanggo mbantu ngatasi masalah.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan