Tape Masking Suhu Sedheng lan Dhuwur

Katrangan singkat:

Tape Masking suhu dhuwur, menehi perlindungan banget marang lukisan semprotan, utamane ing lukisan mobil.

Kita minangka pabrikan, bisa nyedhiyakake tape masking silikon ing gulungan jumbo.


Detail Produk

video

Struktur

Nggunakake kertas krep minangka pembawa lan lapisan kanthi adesif sensitif tekanan.

图片11
图片15
图片16

Fitur

1, adhesion banget, digunakake digunakake ing lukisan otomotif.

2, tahan suhu dhuwur

3, Gampang nyuwek lan ora ana sisa.

Aplikasi

Cocog kanggo masking lukisan mobil, pengeboran logam, lukisan papan sirkuit lan insole PU. Uga ditrapake kanggo digunakake ing lapangan elektronik lan industri liyane.

Parameter teknis

Item No.

warna

 

Adhesive

kekandelan

(mic)

Tack Awal

(#bal baja)

Kekuwatan kulit ing 180 °

(N/25 mm)

Daya Tahan (Jam)

Kekuwatan Tensile

(N/25 mm)

 

Elongation (%)

 

 

309

kuning Karet Alam

150±10

≥8

≥6.5

≥3

 

≥42

 

8-14

3502 kuning Karet Alam

160±10

≥9

≥7.5

≥8

≥50

8-16

3505 kuning Karet Alam

160±10

≥9

≥8

≥8

≥50

8-16

Rincian cepet

Adhesive:karet

Sisih adhesive:Sisi Tunggal

Tipe Adhesive:Tekanan Sensitif

Bahan:Kertas krep

warna:putih, kuning cahya, warni

Tresistance suhu:80-120 derajat

Pdiameteripun inti aper:76 mm


Ukuran produk:

(1) Jembaré gulungan Jumbo: 1270mm (bisa digunakake: 1250mm), 1250mm (bisa digunakake: 1220mm),

1020mm (bisa digunakake: 990mm)

(2) ukuran Cut: Minangka saben syarat customer

Babagan perusahaan kita

Fujian Youyi Adhesive Tape Group didegaké ing Maret 1986, minangka supplier tape adesif terkemuka ing China.

1, Perusahaan kita duwe pengalaman 33 taun ing BOPP / Double sided / Masking / Duct / Washi tape.

2, Kita bisa kurban rega paling cukup lan kualitas banget.

3, Kita duwe kontrol kualitas dhuwur ing proses produksi, kita duwe sertifikasi ISO 9001: 2008 / ISO 14001

4, Kita bisa mbantu sampeyan nggawe produk.Kita duwe tim riset & pangembangan profesional.

5, Kita bisa menehi layanan sawise-sale sing apik kanggo mbantu ngatasi masalah.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan