Tape Adhesive Fiberglass Dikuatake Awet

Katrangan singkat:

Fiberglass Reinforced Tape duwe kekuatan tarik sing dhuwur, cocog kanggo mbungkus lan nguatake.Diformulasikan khusus kanggo manut macem-macem permukaan: kayu, plastik, logam, papan serat, lsp. Ideal kanggo pangopènan, mbungkus, sealing, mbenakake, patching lan nglindhungi.

Kita duwe rong jinis: Fiberglass tape lan Fiberglass mesh tape.


Detail Produk

Struktur

1. Pita serat kaca

Nggunakake mono utawa salib tenunan fiberglass minangka backing, dilapisi karo meksa-sensitif adesif karo kekuatan tensile dhuwur.

35

Adhesive:Panas-leleh

warna:Cetha

Fitur:Kekuwatan tensile dhuwur, anti banyu, tugas abot, ikatan kuwat.

Aplikasi:Digunakake digunakake kanggo kemasan tugas abot, sealing karton, sealing saluran anti-karat, insulasi peralatan listrik.

2. Pita jaring fiberglass

Nggunakake bolong fiberglass minangka pembawa lan lapisan lem Akrilik.

36

Adhesive:Lem akrilik

warna:Putih

Fitur

Kekuwatan tensile dhuwur, kemampuan ikatan sing apik Asam-Alkalin, resistensi korosi posisi sing apik.

Aplikasi

Utamane digunakake ing mobil, kapal, sepur, taksi, produk furnitur, lukisan dekorasi njero ruangan supaya ora ana pewarnaan.Digunakake kanggo ndandani retak tembok, patching bolongan lan nutupi drywall joints.

Rincian cepet

Adhesive:Hotmelt
Istilah Pembayaran:L/CD/AD/PT/T
Panggonan Asal:China Fujian
Sertifikasi:CE Rohs
Wektu Pangiriman:Mangga hubungi kita kanggo njaluk informasi
Layanan:OEM, ODM, Customized
MOQ:Mangga hubungi kita kanggo njaluk informasi

Tampilan Detail Produk

Babagan perusahaan kita

Fujian Youyi Adhesive Tape Group didegaké ing Maret 1986, minangka supplier tape adesif terkemuka ing China.

1, Perusahaan kita duwe pengalaman 33 taun ing BOPP / Double sided / Masking / Duct / Washi tape.

2, Kita bisa kurban rega paling cukup lan kualitas banget.

3, Kita duwe kontrol kualitas dhuwur ing proses produksi, kita duwe sertifikasi ISO 9001: 2008 / ISO 14001

4, Kita bisa mbantu sampeyan nggawe produk.Kita duwe tim riset & pangembangan profesional.

5, Kita bisa menehi layanan sawise-sale sing apik kanggo mbantu ngatasi masalah.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan