Transparan Karton Sealing BOPP Clear Tape

Katrangan singkat:

Tape kemasan tugas abot sing cetha,nyedhiyakake daya tahan sing apik kanggo kemasan lan pengiriman, duwe adhesi sing kuat ing kabeh jinis kothak.


Detail Produk

Struktur

Pita pengepakan Bopp digawe saka film Bopp sing dilapisi karo perekat adhedhasar banyu Akrilik.

图片9

Fitur

Adhesion apik, kekuatan tarik dhuwur, bobot entheng, biaya murah, lsp.

Dawane / Jembar / Pola: Ukuran khusus

Warna: Clear

Inti: 35mm (inti plastik) / 40mm (inti plastik) / 76mm (inti karton)

Warna khusus: Clear/Yellowish/Yellow/Tan/Brown/Super clear.Kita duwe syarat MOQ, hubungi kita kanggo njaluk rincian.

Aplikasi

Digunakake kanthi akeh ing karton sealing, mesin pengepakan otomatis. Bungkus hadiah, bundling dekorasi lan strapping. Sealing karton medium & abot, bundling & strapping.

Sisi adhesive: Sisi Tunggal

Adhesive: Acrylic waterbased adhesives

Parameter teknis

produk Backing Adhesive Ketebalan (mic) Tack Awal(#bal baja) Kekuwatan Kulit (N/25mm) Daya Tahan (Jam) Kekuwatan Tarik (N/25mm) Elongation (%)
Tape Clear Film BOPP Akrilik Water Based 50 ≥13 ≥5 ≥24 ≥75 100-180
Tape Super Clear Film BOPP Akrilik Water Based 50 ≥13 ≥5 ≥24 ≥24 100-180

Tampilan Detail Produk

Babagan perusahaan kita

Fujian Youyi Adhesive Tape Group didegaké ing Maret 1986, minangka supplier tape adesif terkemuka ing China.

1, Perusahaan kita duwe pengalaman 33 taun ing BOPP / Double sided / Masking / Duct / Washi tape.

2, Kita bisa kurban rega paling cukup lan kualitas banget.

3, Kita duwe kontrol kualitas dhuwur ing proses produksi, kita duwe sertifikasi ISO 9001: 2008 / ISO 14001

4, Kita bisa mbantu sampeyan nggawe produk.Kita duwe tim riset & pangembangan profesional.

5, Kita bisa menehi layanan sawise-sale sing apik kanggo mbantu ngatasi masalah.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan